In the spring of 2009, Nature’s representatives applied for a grant from the Nature Conservation Fund of Pálmi Jónsson founder of Hagkaup to fund further development of „Nature- Nanny“ a web-reference Guide on the Icelandic flora. Nature-Nanny received a grant from the Fund which will help us to take Nature-Nanny a step further.

Nature.is greatly appreciates this support!

Birt:
June 19, 2009
Uppruni:
Náttúran.is
Tilvitnun:
Guðrún Arndís Tryggvadóttir „Náttúruverndarsjóður Pálma Jónssonar styrkir Grasa-Guddu Náttúrunnar“, Náttúran.is: June 19, 2009 URL: http://natturan.is/d/2009/06/19/natturuverndarsjoour-palma-jonssonar-styrkir-grasa/ [Skoðað:Dec. 5, 2022]
Efni má nota eða vitna í samkvæmt almennum venjum sé heimilda getið með slóð eða fullri tilvitnun hér að ofan.
breytt: Jan. 21, 2010

Messages: